Wie is Cotragim bvba ?

 

Na een technische opleiding als burgerlijk ingenieur bouwkunde volgde een korte loopbaan als techneut. Al snel werd echter duidelijk dat er commerciëel bloed in de aderen stroomde.  Een twintig jaar internationale ervaring in de verkoop van vezelcement bouwproducten. 

 

De volgende stap naar algemeen management, echter niet zonder eerst een theoretische basis te hebben gelegd als MBA.  

 

Vezelcement bleef de rode draad in de loopbaan en internationale uitdagingen werden met plezier aangegaan.

 

De ultieme natte droom van elke marketeer is het vinden van het spreekwoordelijke ‘gat in de markt’ werd echter gevonden in een activiteit die, aanvankelijke een nevenactiviteit was, de tuinbranche.   Een succesvolle Europese, zelfs wereldwijde, introductie van grindstabilisatieplaten staat ook op het palmares.

 

Deze rijke loopbaan wordt nu bekroond door bovenvermelde activiteiten op zelfstandige basis uit te bouwen.   Met de firma Cotragim bvba komt de brede ervaring ten volle tot zijn recht als volgt:

- CO : consultancy op vlak van algemeen management, verkoop en marketing

- TR :  trading, omdat consultancy zonder praktijk vaak loos gepalaver is

- AG :  agentuur, om de partners daadwerkelijk bij te staan

- IM  :  immo als nieuwe uitdaging

 

De Missie:

‘Meer kwaliteit voor minder geld’

 

Klinkt als een cliché-slogan voor de goe-gemeente, maar voor Cotragim bvba is het dagelijkse realiteit en geen utopie.   De jarenlange ervaring op de Europese markt, binnen en buiten de grote multinationals, heeft geleerd dat marktleiders beter zijn in marketing dan in producten.   Zij verstaan de kunst om hun producten boven hun waarde te verkopen, dat is hun goed recht.   Maar het is ook het recht van elke consument om op zoek te gaan naar die betere kwaliteit voor minder geld, en die is er !!!

Aan Cotragim bvba de taak om haar klanten en partners de producten met de beste Kwaliteit/Prijs – verhouding aan te bieden.